Skip to main content
Article
A Landscape Designed to be Viewed, Not Experienced
Landscape Architecture
  • Heidi M Hohmann, Iowa State University
Document Type
Article
Publication Version
Published Version
Publication Date
1-1-2005
Abstract
Everyone is Impressed when This Old House transforms a tired bungalow into an elegant new residence, and that's the way oslund.and.assoc. has reinvented the competent Modernism of the General Mills Corporate Headquarters. With fine materials and design elan, the new addition updates and improves the sit's old vocabulary of rolling green lawns, minimalist buildings, scattered abstract sculptures, and amoeba-shaped ponds, making Modernism relevant again for a whole new era of corporate citizens.
Comments

This article is from Landscape Architecture, January 2005, 95(1); 109. Posted with permission.

Copyright Owner
American Society of Landscape Architects
Language
en
File Format
application/pdf
Citation Information
Heidi M Hohmann. "A Landscape Designed to be Viewed, Not Experienced" Landscape Architecture Vol. 95 Iss. 1 (2005) p. 109
Available at: http://works.bepress.com/heidi_hohmann/5/